Hava Durumu

Timsah'ın sağlık raporu

Özhan, "Sakatlığı sebebiyle Dubai'de bulunan Sow, pazar dönecek ve Galatasaray maçında oynayabilecek. Emre ve Kubilay önümüzdeki hafta, Sercan ise yeni sezonda takıma katılacak. Serdar için öncelikle hedef normal yaşamına dönebilmesi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın sağlık raporu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'da sakat oyuncular hakkında dün resmi ağızdan bilgiler verildi. Yeşil Beyazlıların kulüp doktoru Gökhan Özhan camianın merak ettiği soruları yanıtladı. İlk olarak Moussa Sow'un durumunu açıklayan Özhan, "Sow'un sol kasığında birinci derece adele sakatlığı olduğu için yaklaşık 10-14 gün arası takımdan uzak kalmasını öngörüyorduk. Sow da hocamızdan özel izin olarak Dubai'de daha önce tedavi gördüğü tedavi merkezinde ilk aşamasını geçirmeyi istedi. Ciddi bir sakatlığı olmadığı için biz de bilgimiz dahilinde tedavisine Dubai'de devam edilmesine izin verdik. Pazar günü geri dönecek. Geldikten sonra da antrenmanlara başlamasını ve Galatasaray maçında oynamasını öngörüyoruz" diye konuştu.

Moussa Sow'un daha önce oynadığı takımlarda medyaya yansıyan bazı kronik sakatlıklarını bildiklerini ancak Bursaspor'a sakat olarak gelmediğinin altını çizen Doktor Gökhan Özhan, "Biz bir oyuncu alırken risk analizi yaparak bu karara varıyoruz. Sow'un da takımımıza katkı verebileceğini düşündüğümüz için bu transfere onay verdik. Bazı kronik problemleri var ama şu an yaşadığı sakatlık bunlarla alakalı değil. Sakatlığı bulunan diğer isimlerden Emre Taşdemir ve Kubilay Kanatsızkuş için tedavi programımız devam ediyor. İki oyuncunun da artık sakatlıkları son aşamaya geldi. Hem Emre Taşdemir hem de Kubilay Kanatsızkuş önümüzdeki hafta takımımıza dönecekler. Antrenman eksiklerini atlattıklarında oynayabilecekler" dedi.

Takımdan uzun süredir ayrı olan Sercan Yıldırım ve Serdar Kurtuluş'un da son durumları hakkında bilgi veren Gökhan Özhan, "Sercan ameliyatı sonrasında 4. ayında. Çapraz bağ yaralanmaları sonrası en erken sahaya dönüş en az 6 ay olarak öngörülür. Bu sezonunun sonuna doğru döner ama maç oynayabileceğini tahmin etmiyoruz. Sezon öncesi hazırlık kampına hazır olarak yetişmesini bekliyoruz. Serdar ise çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Sinir yaralanması olduğu için sahalara dönüşü konusunda hâlâ net bir karar verebilmiş değil. En son sinir ameliyatı geçirmişti. Gelişme başladı ve bu bizi umutlandırdı. Öncelikli olarak hedefimiz Serdar'ın normal hayatına dönebilmesi. Kalıcı bir hasar olmaması. Futbol ile ilgili kısmını önümüzdeki sezon düşüneceğiz. Bu sezon normal hayatına dönmesini hedefliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.