Hava Durumu

Timsah'ta imza günü

Bursaspor bugün iki yeni isimle sözleşme imzalayacak. William Troost-Ekong ve Titi kendilerini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta imza günü

Savunma baştanbaşa değişiyor. İki yeni stoper resmen Bursasporlu oluyor

3+1'LİK SÖZLEŞME

Transferde şu ana kadar sadece Gaziantepspor'la yollarını ayıran Barış Yardımcı ile sözleşme yapan Bursaspor bugün savunmanın güçlenmesi adına iki yeni stoperle sözleşme imzalayacak. Yeşil Beyazlılar Özlüce Tesisleri'nde düzenlenecek törenle 23 yaşındaki Nijeryalı William Troost-Ekong ve 29 yaşındaki Brezilyalı Titi ile resmi mukavele yapacak. Bursaspor Titi ile 3, Ekong ile de 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. İmza törenine sezonun ilk anlaşması yapılan Barış Yardımcı'nın da katılması bekleniyor.

SÜRESİ DOLDU

Bursaspor diğer oyuncular için de haber bekliyor. Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ve Bastia'dan Djiku için resmi teklifini yapan Yeşil Beyazlılar gelecek yanıtı beklemeye başladı. Arjantinli Fernandez'in durumu ise Jorquera'ya bağlı. Şilili futbolcuya Salt Lake'in yaptığı teklifin süresi doldu. Bu nedenle Jorquera'nın Bursaspor'da kalma ihtimali yükseldi. Bu arada Nijeryalı Taiwo'nun önümüzdeki hafta Bursa'da olacağı, antrenmanlara çıkan Yusuf Muhammed ile de Le Guen'in isteği üzerine sözleşme imzalanması kararlaştırıldı.

Faty'nin menajeri geldi

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in takımdan gönderilmesini istediği oyunculardan Ricardo Faty'nin menajeri dün Özlüce Tesisle-ri'nde başkan Ali Ay'la bir araya geldi. Görüşmede oyuncunun takımdan ayrılma şartları değerlendirildi. Tecrübeli futbolcunun Bursaspor'la 2018 haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.