Hava Durumu

Timsah'ta Okaka'nın alternatifi Adrian Ramos

Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Samet Aybaba'nın Konya'daki transfer zirvesinde ele aldıkları bir diğer forvetin Adrian Ramos olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta Okaka'nın alternatifi Adrian Ramos

AYBABA BİZZAT SÖYLEDİ

Bursaspor Başkanı Ali Ay ile Samet Aybaba'nın Konya'daki transfer zirvesinde ele aldıkları bir diğer forvetin Adrian Ramos olduğu ortaya çıktı. Gol yollarında yaşanan sıkıntı üzerine yapılan uzun süren toplantıda Stefano Okaka'da oluşabilecek ters bir durumda Yeşil Beyazlılar B planını devreye sokmaya karar verdi. Bu doğrultuda Samet Aybaba Ali Ay'a, 'Stefano Okaka olmazsa Adrian Ramos'u alabiliriz' dedi. Başkan Ali Ay'ın Aybaba'dan gelen bu talep üzerine kulüp profesyonellerine Ramos'un menajerleriyle temas kurulması talimatını verdiği ve 'Bursa'ya çağırın' dediği öğrenildi.

293 MAÇTA 89 GOL ATTI

İspanya ikinci lig takımlarından Granada forması giyen Adrian Ramos takımının geçen hafta Elche ile oynadığı maçta 60 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki kramponun güncel bonservis değeri 900 bin Euro. Kolombiyalı futbolcu profesyonel kulüp kariyerinde bugüne kadar toplam 293 maça çıktı ve 89 kez ağları havalandırdı. Ramos Kolombiya Milli Takım formasını da 30 maçta giyerek 4 kez gol sevinci yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.