Hava Durumu

Timsah topu sevmedi

Bursaspor, Başakşehir maçında neredeyse topla oynamadı. Yeşil Beyazlılar geride kalan birçok maçta topla oynama yüzdelerinde rakiplerini bir türlü geçemedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah topu sevmedi

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

EN KÖTÜ İSTATİSTİKLERDEN

Teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde Süper Lig'de 18 maçı geride bırakan Bursaspor topladığı 25 puanla 9'uncu basamakta yer alırken, topla oynama yüzdesiyle neredeyse sınıfta kaldı. Yeşil Beyazlılar son oynanan Başakşehir maçında topa sahip olma oranında yüzde 39'luk bir istatistik tutturdu. Bu, rakam Yeşil Beyazlı takımın bu sezonki en kötü istatistiklerinden biri. Bursaspor geride kalan haftalarda daha kötü performans sergilediği maçlar da çıkarmıştı.

KONYA MAÇINDA YÜZDE 30

Yeşil Beyazlılar, ligin ilk yarısında Beşiktaş maçını yüzde 36, Galatasaray mücadelesini yüzde 33, Kayserispor maçını yüzde 32, Fenerbahçe maçını da yüzde 38 topa sahip olma oranıyla tamamlamış, bu karşılaşmaların tamamından yenik ayrılmıştı. Bursaspor yüzde 30 topla oynama oranıyla mücadele ettiği Konyaspor maçını ise 3-0 kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil Beyazlılar yüzde 39 topa sahip olduğu Osmanlıspor maçını da 3-1 galip bitirmişti.

Hedef adam Barış

Bursaspor'un Başakşehir karşısında sergilediği etkisiz futbol eleştirileri de beraberinde getirirken, Yeşil Beyazlı taraftarlar Barış Yardımcı'yı hedef tahtasına koydu. Maçta tutuk bir oyun sergileyen Barış Yardımcı Arda Turan'ın attığı 3'üncü golde pozisyonu adeta seyredince taraftarların protestosuyla karşılaştı. Barış Yardımcı bu dakikadan sonra ıslıklı tepkiyle maçı tamamladı. Barış Yardımcı Bursaspor'da 18 Süper Lig maçının tamamında forma giyerken, henüz gol ve asiste imza atamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.