Hava Durumu

Timsah tur peşinde

Bursaspor, Türkiye Kupası 5. Tur 2. maçında bugün Timsah Arena'da Adanaspor'u ağırlayacak. Saat 15.30'da başlayacak mücadele A Spor'dan canlı yayınlacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah tur peşinde

DÜDÜK BAYARSLAN'DA

Süper Lig'in 15. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen ve 7 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Bursaspor'da gözler kupaya çevrildi. Yeşil Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 2. maçında bugün Adanaspor'u ağırlayacak. Timsah Arena'da saat 15.30'da başlayacak mücadeleyi İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Samet Çavuş yapacak olurken müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hakan Ceylan görev alacak.

ROTASYON YAPACAK

Adana'da oynanan maça ligde az süre alan isimlerle çıkan ve Furkan Soyalp'in golleriyle 2-0 kazanan Bursaspor'da yine rotasyon olacak. Teknik direktör Paul Le Guen'in ilk maçta forma şansı verdiği Muhammed Şengezer, Rüştü Hanlı, Merter Yüce, Furkan Soyalp, Sinan Bakış, Kubilay Kanatsızkuş, Joshua John ve Dzon Delarge'ı bu akşam da sahaya sürmesi bekleniyor. İlk maçı 2-0 kazanan Yeşil Beyazlılar bu akşam her türlü galibiyet, beraberlik ve 1 farklı yenilgide tur atlayacak. Adanaspor'un 2-0'lık galibiyetinde maç uzatmalara gidecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.