Hava Durumu

Timsah turlayıp geldi

Türkiye Kupası B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor, Boluspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada istenen oyunu ortaya koyamasa da Stoch’un golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2016 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2016 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah turlayıp geldi
RAKİP ETKİLİ OLDU

Bursaspor, Türkiye Kupası B Grubu maçında Boluspor’u Stoch’un golüyle 1-0 mağlup etti. Fazla forma şansı bulamayan oyuncularla sahaya çıkan Yeşil Beyazlılar, topa sahip olmasına karşın pozisyona girmekte zorlandı. Ev sahibi Boluspor ise ceza sahası dışından şutlarla Bursaspor kalesini yokladı. 6’ncı dakikada Yusuf Emre, 39’da da Emre Kılınç’ın şutları kaleci Harun Tekin’de kaldı. 43’te bu sefer Arif’in vuruşunda Harun yine başarılı oldu. 

STOCH SKORU BELİRLEDİ

Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarının başında Aydın Karabulut ve Mert Örnek’i dışarı alırken, Isaac Cuenca ve Erdem Özgenç’i sahaya sürdü. Yeşil Beyazlılar 58’inci dakikada Cuenca ile gole yaklaştı. Galibiyeti amaçlayan Hamzaoğlu, 72’de Bekir’in yerine Kubilay Kanatsızkuş’u sahaya sürdü.Timsah 86’ncı dakikada aradığı golü buldu. Stoch’un sol çaprazdan ve ceza alanı dışından vurduğu mükemmel şut ağlarla buluştu. Karşılaşma da 1-0 sona erdi.

1 PUAN YETİYOR

Gruptan çıkmayı garantileyen Bursaspor, kalan 2 maçtan sadece 1 puan çıkarırsa lider olarak son 16’ya yükselme imkanı bulacak. Timsah kalan iki maçta Büyükçekmece Tepecikspor ile evinde, Eskişehirspor ile de deplasmanda karşılaşacak. Ayrıca bugün oynanacak Eskişehirspor-B.Tepecik karşılaşmasının berabere sonuçlanması da Yeşil Beyazlılara lider olarak bir üst tura yükseltecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.