Hava Durumu

Timsah yine boynu bükük...

Erzurumspor'a yenilen şampiyon apoletli Bursaspor, bitime 3 hafta kala küme düşme korkusunu daha da yakından hissediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah yine boynu bükük...

Bursaspor kazanması gereken Erzurumspor maçında sahadan yine boynu bükük ayrıldı. Ev sahibi ekip iki farklı skorla galibiyete uzandı. Bu yenilgi Bursaspor'u küme düşmeye bir adım daha yaklaştırdı.

Kadroda iki değişiklik

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Erzurumspor karşısında kadroda iki değişiklik yaptı. Akhisarspor maçında kulübede oturan Stephane Badji yedeğe çekilen Allano Lima'nın yerine sahaya ilk 11'de çıktı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Barış Yardımcı'nın yerine de Abdullahi Shehu sağbekte maça başladı.

Klasik düzenle sahada

Mesut Bakkal Erzurumspor maçında klasik düzenle takımını sahaya sürdü. Okan Kocuk'un koruduğu kalenin önünde Abdullahi Shehu, Ertuğrul Ersoy, Aurelien Chedjou ve Umut Meraş sahaya çıktı. Orta alanda Aytaç Kara ve Henri Saivet ile birlikte Stephane Badji birlikte oynadı. Kanatlarda Yusuf Erdoğan'la Iasmin Latovlevici forma giydi. Tek forvet olarak da Diafra Sakho görev yaptı.

Üst düzey protokol

Bursaspor'la Erzurumspor arasında oynanan maçta Yeşil Beyazlı kulüp yoğun bir delegasyonla temsil edildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay'a Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, eski ve yeni milletvekilleri, Yeşil Beyazlı kulüpte geçmiş yıllarda görev yapmış yönetim kurulu üyeleriyle mevcut yöneticiler eşlik etti.

Traktörle gelebildiler

Bursaspor taraftarı Erzurumspor maçına büyük önem gösterdi. Yeşil Beyazlı taraftarlar karayolu, tren ve hava-yoluyla Erzurum'a ulaştı. Otobüsleri Erzurum girişinde arıza yapan Bursasporlu taraftarlara Erzurumlu bir vatandaş yardım elini uzattı. Yolda kalan Yeşil Be-yazlı taraftarlar vatandaşın traktörünün kasasına binerek şehir merkezine ulaştı. Bindikleri traktörün fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşan Yeşil Beyazlı taraftarların görüntüsü büyük ilgi topladı.

Kahvaltıda buluştular

Erzurumsporlu taraftarlar Bursaspor taraftarını büyük bir misafirperverlik örneği ile karşıladı. Bursa'dan maç için Erzurum'a gelen Yeşil Beyazlı taraftarları kahvaltıda konuk eden Mavi Beyazlılar maç öncesi centilmenlik sergiledi.

Josef Sural unutulmadı

Geçen hafta sonu geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Alanyasporlu Josef Sural'in anısına her iki takımın oyuncuları saygı duruşunda bulundu.

Tribünde anlamlı iki pankart

Bursaspor taraftarı maç için tribündeki yerlerini alırken, açtıkları iki pankartla dikkat çekti. Yeşil Beyazlılar 15 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Samsunspor taraftarı Efe Aksal için Kırmızı Beyazlı camiaya başsağlığı diledi. Bursasporlu taraftarlar ayrıca Josef Sural için de 'huzur içinde uyu' pankartı açtı.

Antalya ile cuma, Göztepe ile pazar maçı

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'de 32 ve 33'üncü hafta maç prog-ramını açıkladı. Buna göre Bursaspor Antalyaspor'la deplasmanda 10 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar 33'üncü haftada ise Göztepe ile Bursa'da 19 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da kozlarını paylaşacak.

BURSA HAKİMİYET YAZARI SÜHA GÜRSOY'UN 'TARİH SİZİ UNUTMAZ' adlı yazısını okumak için tıklayın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.