Hava Durumu

TIR dolusu iyilik

LÖSEV'in yardım TIR'ının son durağı Bursa oldu. Organizasyon kapsamında hasta ve yakınlarına ihtiyaçları doğrultusunda yardım malzemesi dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TIR dolusu iyilik

HABER I Burcu SEKMEN I

İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV), 'Anadolu'ya TIR Dolusu Lösev Yardımı' projesi tüm hızıyla sürüyor. Güney Marmara turuna çıkan iyilik TIR'ının Bilecik, Kütahya, Balıkesir ve Çanakkale'den sonraki durağı Bursa oldu. Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında kanser hastaları ve ailelerine temel ihtiyaçları dağıtıldı. LÖSEV Bursa Halkla İlişkiler Koordinatörü Aslı Metin Sakarya, organizasyonla ilgili bilgi verdi.

'DOĞRU YOLDAYIZ'

LÖSEV'in sadece çocuklara değil yetişkin hastalara da yardım hizmeti sunduğunu belirten Sakarya, "Yardım TIR'ımızda LÖSEV'e kayıtlı hasta ve ailelerine kıyafet, ev tekstili, oyuncak, temizlik malzemesi, kırmızı et ve et ürünlerine kadar birçok temel ihtiyaçlarını gideriyoruz. LÖSEV'liler burada onlar için getirdiğimiz ürün ve yiyecekleri, ihtiyaçları doğrultusunda seçti. Onların yüzündeki mutluluk doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.