Hava Durumu

TOFAŞ Eskişehir'de yıkıldı

Bursa temsilcisi, Tahincioğlu Basketbol Ligi'nin 12. haftasında konuk olduğu Eskişehir Basket'e 76-75 mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ Eskişehir'de yıkıldı

Tahincioğlu Basketbol Ligi 12. hafta karşılaşmasında TOFAŞ, deplasmanda Eskişehir Basket'e 76-75 yenildi. Son olarak ligde evinde karşılaştığı Fenarbahçe'ye, Avrupa'da da Asvel Lyon-Villeurbanne'ye mağlup olan Mavi Yeşilliler, Eskişehir deplasmanından da mağlup ayrıldı.

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk periyodu Bursa temsilcisi 20-19 önde tamamladı. İkinci çeyreğe oldukça istekli başlayan Orhun Ene'nin öğrencileri soyunma odasına 6 sayı farkla 40-34 önde girdi.

Maçın ikinci yarısı nefesleri kesen mücadeleye sahne olurken 3. çeyreği Bursa ekibi 53-51 önde tamamladı. Final periyoduna iki sayı farkla başlayan Mavi Yeşilliler rakibinin agresif savunmasını geçmekte zorlanınca sayı üretemedi. Dördüncü çeyreğin son bölümleri nefesleri kesen mücadeleye sahne olurken son dakikalara eşitlikle girildi. Maçın son saniyelerinde bulduğu sayılarla farkı 6 sayıya kadar çıkarmayı başaran ev sahibi ekibe Bursa temsilcisi karşılık verse de maçı bir sayı farkla 76-75 Eskişehir ekibi kazandı. Bu sonuçla Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde TOFAŞ 2. mağlubiyetini alırken Eskişehir Basketbol 9. galibiyetini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.