Hava Durumu

TOFAŞ'tan tatsız veda

Gruptan çıkma şansını son maça bırakan Bursa ekibi, evinde karşılaştığı Zenit St. Petersburg'a 76-80 mağlup olarak 7Days EuroCup'a veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan tatsız veda

7Days EuroCup D Grubu 10. hafta mücadelesinde TOFAŞ, konuk ettiği Zenit St. Petersburg'a 76-80 yenilerek Avrupa macerasını sonlandırdı. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Büyük çekişmeye sahne olan ilk periyotta Mavi Yeşilliler rakibinin hızlı hücumlarına karşılık veremese de farkın açılmasını engelledi ve ilk çeyreği 1 sayı farkla geride tamamladı:18-19. İkinci periyotta da pota altından sayı üretmekte zorlanan Bursa temsilcisi soyunma odasına 34-43 geride giren taraf oldu.

İkinci yarıya taraftarınında desteğiyle müthiş bir başlangıç yapan Orhun Ene'nin öğrencileri 9 sayılık farkı kapatmayı başarırken çeyreğin bitmesine 2 dakika kala farkı 5 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin son saniyeleri büyük çekişmeye sahne oldu ve Rus temsilcisi final periyoduna 60-58 önde girdi. Dördüncü çeyrek nefesleri keserken Mavi Yeşiller zaman zaman etkili olsa da maçı kazanmayı başaramadı ve parkeden 76-80 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla TOFAŞ, 6. mağlubiyetini alarak 7Days EuroCup'a gruplar aşamasında veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.