Hava Durumu

TOFAŞ taraftarla buluştu

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde fırtına gibi esen Bursa ekibi, Eskişehir Basket maçı öncesi, Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji'yle hazırlık maçında karşılaştı. Maçtan sonra düzenlenen imza töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ taraftarla buluştu

HABER I Özgün DOĞAN I

HAZIRLIK MAÇI YAPTILAR

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. haftasında 29 Nisan Pazar günü saat 19.30'da evinde Eskişehir Basket ile karşı karşıya gelecek olan TOFAŞ, bu maç öncesi Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji'yle hazırlık maçı yaptı. Deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe Doğuş karşılaşmasının Sarı Lacivertlilerin Euroleague maçları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Mavi Yeşilli ekip, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibine 79-83 mağlup oldu.

MAÇ SONU İMZA DAĞITTILAR

TOFAŞ Basketbol Takımı'nın Bahçeşehir Koleji'yle oynadığı hazırlık maçını izlemek için salona gelen Bursalı basketbol severler ise, karşılaşma sonunda basketbolcularla bir araya gelmenin sevincini yaşadı. Oyunculardan imza alıp, hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesi Mavi Yeşillilere başarılar diledi. TOFAŞ'lı basketbolcular, etkinliğin son bölümünde de medya mensuplarının sorularını yanıtlayarak geride kalan 26 hafta ve Eskişehir Basket maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.