Hava Durumu

TOHM'da gelecek var!

Olimpiyatlar başta olmak üzere uluslararası organizasyonlarda yarışacak olan sporcuların yetiştirildiği Bursa TOHM atletleri, U20 Salon Atletizm Şampiyonası'nda önemli başarılara imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 04:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 04:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOHM'da gelecek var!

Türkiye'deki 20 olimpik merkezden biri olan ve Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi'ndeki (TOHM) çalışmalar meyveleri vermeye devam ediyor. Hizmete girdiği günden bu yana atletizm, yüzme, taekwondo ve güreş branşlarında planlı ve titiz çalışmalar devam ederken, olimpiyatlar başta olmak üzere uluslararası organizasyonlara hazırlanan sporcular, önemli başarılar kazanıyor.

2 MADALYA 4 DERECE

U20 (Gençler) Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'na damga vuran Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi'ne bağlı atletler, İstanbul'dan 4 dereceyle döndü. 16 ülkeden 184 atletin katıldığı şampiyonada Bursa'yı temsil eden sporculardan Mert Çiçek, üç adım atlamada gümüş madalya, Akın Özyürek 4x400 metrede bronz madalya kazanırken, Esra Yılmaz üç adım atlamada ve Rümeysa Ökdem de yüksek atlamada dördüncülük elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.