Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tolga Ciğerci maçın kaç kaç bittiğini unuttu!

Maçın ikinci yarısında Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna giren Tolga Ciğerci, "Maç 5 mi, 6 mı unuttum. İlk maç için gerçekten çok iyiydi." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tolga Ciğerci maçın kaç kaç bittiğini unuttu!

Fenerbahçe'nin Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yendiği mücadele sonrası Tolga Ciğerciçarpıcı açıklamalarda bulundu. Tolga, "1 aydır iyi çalışıyoruz. Hocamız bizi iyi hazırladı. Skor da zaten belli, 5 mi, 6 mı unuttum. İlk maç için gerçekten çok iyiydi. Hocamız benim için çok çalıştı. Ersun Hocam, Ali Başkanım benim için çok çalıştılar. Benim için her şey daha kolay oldu. Bütün teknik ekip, tüm Fenerbahçe camiası sayesinde sahaya çıkabildim." dedi.

"ŞUTLARIM ÇOK İYİ"

Tolga, "Performansımla takımıma, başkanıma yardımcı olmak istiyorum. Performansımla borcumu geri ödemek istiyorum. İnşallah başarırım. Çok iyi bir takımımız var. Dördüncü yıldızı kazanmak, şampiyonluğu almak istiyoruz. Bu sene takım, hoca, Fenerbahçe olarak çok iyiyiz. Çok inanıyorum, taraftarla birlikte şampiyon olacağız. Şutlarım çok iyi. Bunu öbür tarafta da göstermiştim. Ne kadar iyi futbolcu olduğumu herkese göstereceğim." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.