Hava Durumu

Topçu: Çünkü bu görüntüyü özledik

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Aytemiz Alanyaspor maçı ile ilgili olarak, "Rakibimizi tanıyoruz. Burada kendi kimliğimizle, kendi futbolumuzla iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu: Çünkü bu görüntüyü özledik

Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'la zorlu bir maça çıkacak olan Bursaspor'da teknik direktör Mutlu Topçu önemli açıklamalar yaptı.

"Her geçen gün fiziksel anlamda ivme kazanıyoruz" diyen Topçu, "Son oynadığımız Osmanlıspor maçında koşu ve mesafe anlamında en üst seviyeye ulaştık. Alanyaspor ile kendi sahamızda oynuyoruz. Rakibimizi tanıyoruz. Burada kendi kimliğimizle, kendi futbolumuzla iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Umuyorum hem mücadele hem de kalite anlamında iyi bir oyun sergileriz. Çünkü bu görüntüyü özledik" dedi.

ARA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Milli takım arasının sakat olan oyuncuların dönmesi için önemli olduğuna dikkat çeken Topçu, "Stancu'nun sakatlığı ile alakalı hafif bir omurgasında çatlak var. İyileşmesi anlamında bu zaman bizim için önemli. Jovic, Erdem ve Bilal'in belki Emre'nin gelme olasılıkları olabilir veya yaklaşabiliriz. Ara bizim için çok önemli. Zaman zaman eksiklerin had safhada olduğu maçlar oynadık. Geçen hafta da öyle. Ben geçen haftadaki mücadeleden oldukça memnunum. Performanslarından da memnunum. Bu ara bizim için iyi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Ciddi çalışmalarımız var

Gelecek sezonun kadro planlamasına ilişkin sorulan soruya ise Mutlu Topçu, "Ciddi anlamda çalışmalarımız var ama bunları söylemek şu an doğru olmaz. 10 maçımız daha var. Bu maçları da en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Burada futbolcu arkadaşlarımızın performansları çok önemli. En ideal, güzel şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umuyorum bu çalışmalarımızın karşılığını en kısa zamanda alacağız" cevabını verdi. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.