Hava Durumu

Torunu yaşındaki kızlarla...

Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir kadın, 80 yaşındaki kocasının torunu yaşındaki kızlarla kendisini aldattığını itiraf edince stüdyodaki herkes dondu kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torunu yaşındaki kızlarla...

Beyaz TV'de ekrana gelen; Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programına akıllara durgunluk veren bir itiraf damga vurdu. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, 80 yaşındaki kocasının kendisini nasıl aldattığını anlatınca izleyen herkes şoke oldu.

55 yıldır evli olduğunu ve kocasının sürekli kendisini aldattığını belirten kadın, "Çocuklarım ve imkansızlıklardan dolayı bu zamana kadar idare ettim. Ama artık boşanmak istiyorum" dedi.Özellikle kocasının son yıllarda yaptıklarını kaldıramadığını söyleyen kadın, "Son beş senedir beni 15-16 yaşındaki kızlarla aldatıyor. Biz yazlıktayken o hemen İstanbul'a geliyor ve kızları evime getirerek bana bunları yaşatıyor" ifadelerini kullandı.Kocasının bir de kızlarla yaşadıklarını fotoğrafladığını belirten kadın, "Oğlum buldu fotoğrafları. Ama oğlum boşanmamızı istemiyor. Ben çok yıprandım. Daha fazla dayamayarak mahkemeye başvurdum" dedi.

Kadın ardından kocasının o kızlardan çocuk yapmak istediğini de dile getirince stüdyodaki herkes dondu kaldı. Uzman Canten Kaya ise bu itiraflar karşısında "Bu adam tamamen kendini bu işe adamış. Bu yaştaki insanlar genelde camiye gider ama kocanız çok yanlış bir meşgale bulmuş" yorumunu yaptı.Kaya aynı zamanda kadının kocasından bir an önce boşanması gerektiğini de vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.