Hava Durumu

Trial Türkiye Şampiyonası nefes kesti

Bursa Hakimiyet Gazetesi ile AS TV'nin medya sponsorluğunda düzenlenen Trial Türkiye Şampiyonası Bursa Off- Road Yarışları büyük heyecana sahne oldu. Gölyazı'da gerçekleşen etkinlik kazanan AVC Osmanlı Takımı adına yarışan Adnan Ofluoğlu ve Şenol Coşkun ikilisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trial Türkiye Şampiyonası nefes kesti

HABER Burcu SEKMEN

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafından düzenlenen ve Bursa Hâkimiyet Gazetesi ile AS TV'nin medya sponsorluğunu üstlendiği Trial Türkiye Şampiyonası Off-Road yarışlarında heyecan sona erdi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Nilüfer bölgesinde bulunan Fadıllı Yamaç Paraşütü Tesisi'nde 11 Ağustos Cumartesi günü başlayan yarışlar dün sona erdi. 7 ekip, 14 araç ve 28 sporcunun yarıştığı organizasyonda katılımcılar ağır şartlarda mücadele etti. 2 gün süren off-road yarışlarına Bursalıların yanı sıra çeşitli illerden gelen sporseverler de yoğun ilgi gösterdi.

KAZANAN AVC OSMANLI
Nilüfer Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen yarışı 40 dakika süre verilen zorlu parkurları 38 dakika 47 saniyede tamamlayan AVC Osmanlı Takımı adına yarışan Adnan Ofluoğlu, Şenol Coşkun ikilisi kazandı. 47 dakika 22 saniyelik skorla Nacscar Jeep ikinci olurken, 1 saat 15 dakikayla Teleferik Off-Road Team üçüncü sırada tamamladı. Osmanlı Off-Road Team dördüncü, Diriliş Beta Grup beşinci ve Yeşil Bursa Team ise yarışı altıncı sırada tamamladı. Trial Şampiyonası'nda büyük heyecan sona ererken, yarışçılar ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.