Hava Durumu

Tüm ipler Aybaba'da

Bursaspor'da saha içinin yanı sıra saha dışında da futbol takımı ile ilgili tüm yetkinin teknik direktör Samet Aybaba'da olması kararlaştırıldı. Bu süreçte tecrübeli teknik adam raporunu Başkan Ali Ay'a sunacak. Yönetim ise sadece ekonomik ve idari konulara yoğunlaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tüm ipler Aybaba'da

Haber ISüha GÜRSOYI

HERKES İŞİNE ODAKLANSIN

Bursaspor'da radikal sayılabilecek bir karar alındı. Teknik direktör Samet Aybaba Başkan Ali Ay'a tüm sorumluluğu üstüne alacağı beklemedik bir teklifle geldi. Son dönemde Başkan Ali Ay ve ikinci başkan Cem Öztürk'le birlikte düzenli toplantı halinde olan deneyimli teknik adam bu süreçte takımla ilgili tüm yetkilerin kendisinde toplanmasını istedi. Yönetimin kendi işine odaklanması adına takımın tüm sorumluluğunu üstüne almak isteyen tecrübeli çalıştırıcının bu talebi hem başkan Ali Ay, hem de sürekli irtibat halinde olduğu ikinci başkan Cem Öztürk'ten de olumlu yanıt buldu.

RAPORU ALİ AY'A VERECEK

Futbol Şube Sorumlusu'nun bulunmadığı yönetim kurulunda bundan sonra oyuncularla yönetim arasındaki köprüyü de Samet Aybaba'nın üstlenmesi kararlaştırıldı. Futbol direktörlüğü görevine de gerek duymadığını söyleyen Samet Aybaba'nın Ali Ay'a, ilk yarı bitene kadar futbolculara kısa süre içinde bir maaş ödemesi, sonrasında da kamp başlamadan bir ödeme daha yapılmasını istediğini söylediği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın teklifi kabul görürken, yönetim bundan sonra tamamen ekonomik ve idari konulara odaklanacak ve futbolun tek patronu Samet Aybaba olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.