Hava Durumu

Türkiye, İspanya'ya 3-0 yenildi.

EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0 yenilen Türkiye, sergilediği futbolla hayal kırıklığı yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye, İspanya'ya 3-0 yenildi.
EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, sergilediği kötü futbolla hayal kırıklığı yaratırken sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve gruptan çıkma umutlarını mucizelere bıraktı. İspanya ise adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi

Nice şehrinde oynanan maça etkili başlayan İspanya, 34. dakikada Alvaro Morata, 37. dakikada Nolito'nun attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken savunmada yapılan hatalar dikkat çekti.

Hücumda hiçbir organizasyon geliştiremeyen Ay-yıldızlılarımız, 48. dakikada yine Morata'ya engel olamayınca skor 3-0'a geldi. Bu golden sonra oyunu rolantiye alan İspanya, skoru korurken milliler rakip kaleyi rahatsız etmeyi başaramadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İspanya sahadan 3-0 galip ayrıldı ve zirveye yerleşti. Puanını 6 yapan İspanya gruptan çıkmayı da garantiledi. Türkiye ise puansız son sırada yer aldı.

Öte yandan kaptan Arda Turan tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle kısa bir süre taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, en iyi üçüncü olarak bir üst tura yükselmeye çalışacak. İspanya ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda bugün oynanacak Türkiye-İspanya maçı öncesinde 12 İspanyol taraftarın, önlem amacıyla karşılaşmanın oynanacağı Allianz Riviera Stadı'na yaklaşmasına izin verilmediği bildirildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde Türkiye-İspanya maçının oynanacağı Nice kentindeki Garibaldi meydanında, Türk taraftarlar ile olası bir sokak kavgasının önlenmesi için 12 İspanyol fanatik taraftarın Fransız güvenlik güçleri tarafından durduruldukları ve stada yaklaşmalarına izin verilmediği kaydedildi.

Fransız polisinin maç için kente gelen Türk ve İspanyol taraftarlar arasındaki radikal grupları karşı karşıya getirmemek için geniş güvenlik önlemi aldığı belirtildi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.