Hava Durumu

Türkiye şov yaptı

Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'na katılma mücadelesi veren Türkiye, Bursa'da Azerbaycan'la karşılaştı. Milliler, üç maçı da kazanarak çok önemli avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye şov yaptı

Lüksemburg'Da gerçekleştirilecek Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası'na katılma mücadelesi veren Türkiye A Milli Kadın Masa Tenisi Takımı, Bursa'daki ilk kritik sınavında Azerbaycan'ı 3-0 yenerek avantaj elde etti. Oynanan maçlarda ise Simay Kulakçeken-Meryem İmamova'yı 3-2, Melek Hu-Fatima Mamedli'yi 3-0, Betül Nur Kahraman- Nezaket Karayeva'yı 3-0 yendi.

YENERSE RAKİP HOLLANDA

Türkiye'nin Azerbaycan'a gidememesi nedeniyle, ikinci karşılaşma bu akşam Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Acemler BUSKİ Masa Tenisi Salonu'nda saat 18.00'de oynanacak. A Milli Takım, Azerbaycan'a yarınki maçta da üstünlük sağladığı takdirde gruptan çıkarak ön eleme oynamaya hak kazanacak. Türkiye'nin ön elemedeki rakibi ise Hollanda olacak.

Altepe'den jest

Müsabakaları yerinde izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, karşılaşma sonrası Dünya Kadınlar Günü nedeniyle maçı izleyen kadın taraftarlara ve her iki milli takım sporcularına karanfil hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.