Hava Durumu

Türkiye'yi temsil edeceğiz

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, "Türk Milli Takımı'yla birlikte bu turnuvada olabilmeyi çok arzu ediyorduk. Kısmet olmadı. Ama biz orada hem bayrağımızı, hem de Türk insanını temsil edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi temsil edeceğiz

"BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL"

Bütün dünyada 1.5 milyar insan, ekranları başında Rusya'daki Dünya Kupası şölenine kilitlenecek. Türkiye ise bir kere daha Dünya Kupası'nı evinde ekran başında geçirecek. Ancak Türkiye'yi 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Türk hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları temsil edecek. Çakır, 2014'te Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda da düdük çalmıştı. Tecrübeli hakem, aynı zamanda Ukrayna-Polonya ortaklığında düzenlenen EURO 2012 ve Fransa'da yapılan EURO 2016'da görev aldı.
Cüneyt Çakır, Dünya Kupası öncesinde ikinci kez Dünya Kupası'nda yer almanın çok özel olduğunu belirterek, "Biz orada hem bayrağımızı, hem de Türk insanını temsil edeceğiz" dedi.

"TAKIMLARI EZBERLEDİM"

Dünya Kupası'nda Avrupa kıtasından düdük çalacak 9 hakem arasında en tecrübelisi olan Cüneyt Çakır yaptığı açıklamada, "Dünya Kupası her zaman ben ve ekibim için çok özel. Başarımız şans değil. Durmadan çalışıp kendimizi geliştiriyoruz.
Dünya Kupası'ndaki oyun kurgusundan oyuncu özelliklerine kadar bütün takımları ezberledim. Takımları saatlerce oturup ekibimle birlikte izledim. Bu bilgiler maç yönetirken ve ani kararlar verirken çok işe yarayacak.
Ben futbolu çok seven birisiyim ve sahanın içinde olmaktan hoşlanıyorum. Video hakem uygulaması destekliyorum. Bence hakemlere çok yardımı dokunacak" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.