Hava Durumu

Tutukluk yapan silah hayatını kurtardı!

Kocasının silahının tutukluk yapması sonucu ölümden dönen Mutlu Bilvar, hastane yatağından haykırdı. Boşanmak için adli yardım talebi ile başvurduğunu ancak reddedildiğini söyleyen kadın, yardım bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tutukluk yapan silah hayatını kurtardı!

İzmir'de 1 yıl önce karısı Mutlu Bilvar'a 9 bıçak saplayıp yaralayan, geçtiğimiz hafta da öldürmek isterken silahının tutukluk yapması üzerine bunu başaramayan Doğukan İhsan Bilvar, cezaevinde bile şiddetini sürdürmeye devam ediyor.
Kocasının silahından çıkan kurşunlar nedeniyle bacağından yaralandığı için hastanede tedavi gören ve cani kocasının hapishaneden yakınlarıyla kendisini haber gönderdiğini söyleyen Mutlu Bilvar, "Beni öldürmek için ne gerekiyorsa yapacakmış. Bu adamdan hemen boşanmak istiyorum. Boşanmak için adli yardım talebi ile başvurdum ancak reddedildi. Param olmadan boşanma davası açamazmışım. Boşanma davası açmak için devletten yardım bekliyorum" diye konuştu.

Mutlu Bilvar, "Cani kocama bir saldırı fırsatı daha vermeyin" diye haykırdı.

"ÇOK KORKUYORUM"

Bilvar, "Bir iki yıla çıkarım, kendisine dikkat etsin diye haberler gönderiyor. Bu adam beni öldürecek korkuyorum. Bu cani adamın en ağır cezayı almasını istiyorum. Beni öldürmedi ama yatağa mahkum etti. Bana iftira atıyor, bunların da hesabını vermesini istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.