Hava Durumu

Uludağ'da nefes kestiler

Okullararası Kayak Türkiye Şampiyonası, Anadolu Yıldızlar Ligi, A1 Ligi ve A2 Ligi kayak yarışlarında dereceye geren sporculara madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ'da nefes kestiler

Türkiye'nin en önemli kış sporları merkezlerinden biri olan Uludağ birbirinden önemli müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Uludağ'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Okullararası Kayak Türkiye Şampiyonası, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG), A1 Ligi 2. Ayak U12 - U14 - U16 ve A2 Ligi U12 Alp Disiplini kayak yarışlarının yanı sıra Minikler Festivali törenle son buldu. 23 ilden gelen yaklaşık bin sporcunun madalya mücadelesi izleyenlerin nefesini kesti.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Güvenlik ağları ve koruyucu minderler ile kontrol altına alınan pistlerde yapılan müsabakalara katılan sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdi. Bursa'dan 40 sporcunun katıldığı ve 2 gün süren Okul Sporları ve Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları sonunda ödül töreni düzenlendi. Sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Nuri Kılıç ile Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Kemal Usta tarafından verildi.

Sırada kar voleybolu var

Beyaz cennet Uludağ, kayak ve snowboard yarışlarının yanı sıra bir önemli organizasyona daha ev sahipliği yapacak. İlki Kayseri'de Erciyes Dağı'nda gerçekleştirilen 2017 Kar Voleybolu Avrupa Turu'nun ikinci ayağı 3-5 Mart tarihlerinde Uludağ'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.