Hava Durumu

Umut Meraş: Anlatılmaz yaşanır

Adı Beşiktaş ile anılan Umut Meraş, A Milli Takım'da forma giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Umut, "A Milli Takım forması herkese nasip olmaz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Meraş: Anlatılmaz yaşanır

SAMET HOCA KONUŞMUŞ

Transfer döneminde ismi en çok dilendirilen oyunculardan Umut Meraş, A Milli Takım'a yükselmesiyle ilgili konuştu. Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan genç futbolcu, bireysel açıdan performansını yukarı taşımanın ödülünü aldığını söyledi. Umut, "Takım olarak çok kötü bir sezon geçirdik. Ama bireysel olarak baktığımızda iyi oynadığım bir sezonu geride bıraktık. Bu performansımı Şenol Hocamız da gördü ve beni A Milli Takım'a çağırdı. Eski teknik direktörümüz Samet Aybaba da Şenol Hocamızla görüşmüş. Milli takım formasını giymenin getirdiği duyguyu anlatmam gerçekten çok zor. Daha önce Abdullah Ercan yönetiminde U21Takımı'nda da forma giymiştim. Ama A Milli Takım dediğiniz zaman iş faklı oluyor. Yaşadığın ülkenin Milli Takımı'nda oynuyorsun ve ülkeni yurtdışında temsil ediyorsun." diye konuştu.

HASAN ALİ'Yİ ÖRNEK ALIYORUM

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e teşekkürlerini ileten genç futbolcu, "Çok değerli bir forma. Herkese nasip olmaz. Bana güvenip A Milli Takım formasını giydirdiği için Şenol Hocama teşekkür ediyorum. Her maça çıkarken İstiklal Marşımızı okuyoruz ama A Milli Takım'da okuduğumuz zaman çok farklı bir hisse kapılıyorsunuz." ifadelerini kullandı. Örnek aldığı kişinin aynı bölgede oynayan Hasan Ali Kaldırım olduğunu söyleyen Umut Meraş. "Hasan Ali Kaldırım'ın çalışma azmini çok beğeniyorum. Milli Takım'da da beraberdik. Fenerbahçe'de de kaptanlığa kadar yükseldi. Onun bu çalışma arzusunu örnek alıyorum. Aynı mevkide oynadığımız için ister istemez bakıyorsun, ne yapıyor, nasıl çalışıyor diye. Onda olan özellikler sende var mı diye aklından geçiriyorsun. Bu kendini geliştirmen için önemli bir gözlem." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.