Hava Durumu

Umut Meraş'ın transferi Kolarov'a bağlı

Fenerbahçe Bursaspor'la Umut Meraş için pazarlık masasına oturdu, resmi teklifini yaptı. Ancak Sarı Lacivertliler bu transfer öncesinde Roma'nın Kolarov için vereceği son kararı bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Meraş'ın transferi Kolarov'a bağlı

Beşiktaş'a transferi bir türlü gerçekleşmeyen ve bu süreçte yeniden takımla birlikte antrenmanlara çıkan Umut Meraş konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Önceki gün Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşen Bursasporlu yetkililer genç futbolcunun transferini masaya yatırdı. 1,2 milyon Euro + kiralık bir oyuncu verilmesi yönündeki tekliflerini Bursaspor'a ileten Comolli bu görüşmede Yeşil Beyazlı yetkililere önemli bir detay daha verdi.

Edinilen bilgiye göre Damien Comolli'nin Bursasporlu yetkililere, "Biz Umut'u istiyoruz ama Roma'nın vereceği karar da bu transferde etkili. Solbek transferindeki önceliğimiz Roma'da oynayan Aleksandar Kolarov. Roma, Kolarov transferine onay verirse Umut'u alamayız. Ancak şu an için beklediğimiz yanıt gelmedi" dedi. Roma cephesi ise Kolarov'u bırakma niyetinde değil." dedi. Bu gelişmeler yaşanırken, transfer sürecindeki belirsizlik nedeniyle Umut Meraş menajerini değiştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.