Hava Durumu

Umut Meraş'tan 'gol' yorumu

Bursaspor'un Ankaragücü önünde galibiyet golünü atan Umut Meraş, bu 3 puan için çok beklediklerini belirterek asist için Ramazan Keskin'e teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Meraş'tan 'gol' yorumu

Timsah'ta 1-0'lık Ankaragücü maçında takımının galibiyet golüne imza atan Umut Meraş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada gol için çok sevinçli olduğu söyledi. 23 yaşındaki oyuncu," Zor oldu. Golü kimin attığı önemli değil. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Haftalardır iyi oynuyorduk ama sonuç alamıyorduk. Bu hafta sonunda 3 puanla tanışabildik. Çok güzel mücadele ettik. Taraftarımızın desteği inanılmazdı. Müthiş bir 3 puan aldık. İnşallah devamı gelecek" dedi.

VAR BİZE YARAMADI

Milli takım arasının kendilerine iyi geleceğini belirten sol kanat oyuncusu, " Milli takım arasında daha iyi çalışacağız ve Galatasaray karşılaşmasında da iyi sonuç almaya gayret edeceğiz. Gol pozisyonunda Ramazan çok güzel bir uzun pas verdi. Top gelirken ben de kaleciye doğru baktım. Hafif öndeydi. Aşırttım ve gol oldu. Güzel bir gol oldu. Çok mutluyum. Umarım devamı gelecek. Maalesef haftalardır VAR'a takılıyoruz. VAR bize yaramadı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.