Hava Durumu

Umut Nayir, Galatasaray maçı için iddialı!

Bursaspor'un deneyimli forveti Umut Nayir, "Atanın kazanacağı bir maç oldu ancak 2 takım da fırsatları değerlendiremedi. Artık hedefimiz Galatasaray'ı yenerek rakiplerimizin durumunu beklemeye geçmek olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2019 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2019 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Umut Nayir, Galatasaray maçı için iddialı!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası konuşan Umut Nayir, "Duygusal yoğunluğu çok fazla olan bir maçtı. Geçen hafta deplasman dönüşü hayatlarını kaybeden 2 genç taraftar için yine başsağlığı diliyorum. İlk yarıdaki sessiz tepki çok değerliydi. Burada tüm camiaların birleşmesi, farklı renklerin bir olması çok güzeldi, tribünde ise dostluk ve kardeşliğin pekişmesi önemliydi. Maça gelirsek 2 takıma da kazanması için fırsatlar geldi ama değerlendiremedik. Atanın kazanacağı bir maç oldu. Fırsatları kullanamayınca 0-0'a ve 1 puana razı olduk. Ankaragücü'ne karşı ikili averajda öndeyiz ancak puan olarak gerideyiz. O yüzden artık bir an önce içerideki Galatasaray maçını kazanıp rakiplerimizin durumunu beklemeye geçeceğiz" diye konuştu.

HEP İYİ HATIRLAYACAĞIM

Daha önce uzun yıllar Ankaragücü formasını giyen ve maça girdiği dakikadan itibaren topu her ayağına aldığında ıslıklanan Umut Nayir bu maçta yaşadığı duygularından da bahsetti. Umut, "Benim açımdan da duygusaldı. 5 sene formasını giydiğim takımın ilk defa deplasmanda rakibi oldum. Çok fazla gol sevinci ve şampiyonluklar yaşadım. O yüzden ayrılırken vicdanım rahattı. Çünkü burada ben herşeyimi verdim ve başarılı oldum. Tepkiler olacak belki ama benim dönüp Ankaragücü'ne baktığımda hatırlayacağım hep mutluluklar ve güzel günler olacak. Umut Nayir olduysam bu camianın büyük emeği var" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.