Hava Durumu

Unutuldu, milli takımdan oldu!

Takımın birinci kalecisi olduğu sezon başında Ümit Milli Takım'a seçilen Ataberk Dadakdeniz, Çağlar Şahin Akbaba ve Onurcan Piri'nin transferiyle üçüncü kaleciliğe çekildi. Yalçın Koşukavak'ın kadroya almadığı genç eldiven Ümit Milli Takım'dan da oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2019 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2019 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Unutuldu, milli takımdan oldu!

Bursaspor'a yapılan iki kaleci transferi Ataberk Dadakdeniz'in kariyerini etkiledi.

Bursaspor'da Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer'in takımdan ayrılmasıyla birinci kaleci konumuna gelen Ataberk Dadakdeniz transfer tahtasının kapalı olduğu dönemde Yeşil Beyazlı takımın kalesini korumuştu. İlk iki maçta 90 dakika sahada kalan Ataberk Dadakdeniz A Takım formasıyla çıktığı ilk resmi maçta Karagümrük karşısında yediği hatalı gol sonrası gözyaşları içinde camiadan özür dilerken, daha çok çalışarak takım için en iyisini yapacağını söylemişti. Bu açıklama sonrasında genç eldivene Yeşil Beyazlı renklere gönül veren tüm taraftarlar sahip çıkmıştı. Sonrasında oynadığı maçlarda iyi işler çıkaran 20 yaşındaki file bekçisi bu başarısının ödülünü Ümit Milli Takım'a çağrılarak almıştı.

Ancak transfer tahtasının açılmasıyla birlikte Ataberk için kötü günler başladı. Çağlar Şahin Akbaba ve Onurcan Piri'nin transfer edilmesiyle teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın gözünden düşen milli eldiven birinci kalecilikten bir anda üçüncü kaleciliğe geriledi. Ataberk Dadakdeniz, 3'üncü haftada Eskişehirspor'la oynanılan maçta kulübeye çekilirken, sonrasında ligde oynanılan Osmanlıspor, Adana Demirspor, Erzurumspor ve Altay maçlarında kadroya alınmadı. Ataberk sadece Muğlaspor ile oynanılan kupa maçında kadroya girdi, ancak Onurcan Piri'nin arkasında yedek bekledi. Koşukavak'ın forma vermediği Ataberk bu nedenle son açıklanan U21 Takım kadrosuna davet edilmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.