Hava Durumu

Üzülmez'den transfer sinyali!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Akhisar galibiyeti sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Üzülmez'den transfer sinyali!

TFF 1'nci Lig'in 19'uncu haftasında Akhisarspor'u tek golle geçen Bursaspor'un hocası İbrahim Üzülmez, zor bir maç olduğunu ifade ederken, " Deplasmanda oynaması gereken bir takım görüntüsünde oynadık. İlk yarı rakipten biraz uzak oynadık. İkili mücadelelerde zayıf kaldık" dedi.

İşte o açıklamalar:

İkinci yarı gerçek kimlik ve karakterlerini ortaya koyduklarının altını çizen Üzülmez, " Kolay değil tabii ki bu maçlar. 8 maçtır kendi sahasında kaybetmeyen ve iyi oynayan rakibe karşı kazanmak önemliydi. İkinci yarı iyi mücadele ettik. Kazandık, oyuncularımı kutluyorum" açıklamasında bulundu.

Pozisyonun değil mücadelenin bol olduğu bir karşılaşma olduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Sonuç olarak gol atanın kazanacağı bir maçtı. Biz attık, Serdar ve Selezynov'un müthiş katkısıyla beraber golü attık ve kazandık. Rakibimize bu maçın ardından başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hedeflerinin belli olduğunu açıklayan İbrahim Üzülmez, " Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Eksikler var onları da unutmamak gerekiyor. Özellikle transferin bitimine 2-3 kaldı. Kalan süre içerisinde 1-2 takviyeye ihtiyacımız var. Çift yönlü oynayabilecek hem orta saha, hem stoper bir isimle play maker dediğimiz 10 numara pozisyonunda bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bütün oyunculardan memnunum. Takım olarak karakter gösterdiler. Uzun lig maratonunda enerjiyi artırmak ve rekabeti yukarı çıkarabilmek için bu tür oyunculara ihtiyacımız var" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.