Hava Durumu

Vagner Love, Beşiktaş'a ateş püskürdü!

Beşiktaş'tan ayrılan Vagner Love, siyah beyazlı kulüpte yaşadıklarıyla ilgili Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Love, "Beşiktaş'ta en büyük sorun, benimle konuşulmamasıydı. 5 ay boyunca paramı alamadım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vagner Love, Beşiktaş'a ateş püskürdü!

Beşiktaş'ta transfer döneminin son günlerinde takımdan ayrılan ve Corinthians'a transfer olan Vagner Love, Brezilya basınında açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı kulüpte 5 ay boyunca para alamadığını ve kendisiyle hiçbir şekilde diyalog kurulmadığını iddia eden golcü futbolcu, "Tanrı'ya şükürler olsun, yaptığım için mutluyum" dedi.

"BİR SORUN VARSA YÜZÜME SÖYLEMELERİ GEREKİYORDU"

Gazete Esportiva'ya röportaj veren Vagner Love, "Beşiktaş'ta en büyük sorun, benimle konuşulmamasıydı. Maaşımı alamadığım takdirde FIFA'ya başvuracağımı söylediğim zaman beni aradılar ve anlaşma sağladılar. Ama öncesinde benimle hiç kimse diyalog kurmadı. Bir sorun varsa yüzüme söylemeleri gerekiyordu. Kulüp maddi zorluklarla karşı karşıyaydı ama benimle hiç konuşmadılar. 5 ay boyunca paramı alamadım. Yaptıklarım için mutluyum, Tanrı'ya şükürler olsun rahat bir hayatım var." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.