Hava Durumu

"Vakıfköy bir maden"

Bursaspor'da altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş, Türk futbolunun yerli oyuncuya dönmeyi konuştuğu bir dönemde Samet Aybaba'nın kendileri için şans olduğunu söyledi. Akbaş, "Vakıfköy'de inanılmaz bir maden var" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Vakıfköy bir maden"

SAMET AYBABA BİZİM İÇİN ŞANS

Bursaspor altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş As TV'de yayınlanan İkili Oyun programında Samet Zinciroğulları ve Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın kendileri için büyük bir şans olduğuna değinen Akbaş, "Başkanımız Samet Aybaba ile anlaşırken aslında altyapıya verdiği önemi de gösterdi. Bu döneme şahit olan bir kişi olarak ben de bu konuyu fazlasıyla destekledim. Samet Aybaba düzenli olarak altyapı tesislerimize gelerek direktörümüz ve diğer antrenörlerimizle toplantılar yapıyor. Bu da altyapıda çalışan herkesin motivasyonunu arttırıyor. Biz bunu senelerdir yapıyoruz ancak diğer kulüpler yeni fark etti. Türk futbolunun yerli oyuncuya yöneldiği bu dönemde Samet hocamızın bu ilgisi çok önemli." dedi.

İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ

Gelecek nesillere Bursaspor sevgisini aşılamanın yanı sıra onların iyi de birer sporcu olmaları için uğraş verdiklerine değinen Akbaş, "Bursaspor, geçmişten günümüze altyapı geleneği olan bir kulüp. Bizler sadece daha iyisi ne olur onu bulmaya çalışıyoruz. Günü nasıl yakalayabiliriz, genç futbolcularımıza bilimsel ne gibi fayda sağlarız onun peşindeyiz. Bu konuda bizim yapmamız gereken, altyapımızı daha fazla pazarlamamız gerek. Burada eksik kaldığımızı söyleyebilirim. İnanılmaz bir maden var Vakıfköy'de. Bazı jenerasyonlarımız gelecekte adından daha fazla söz ettirecek. Bizler oyuncularımızın iyi birer sporcunun yanı sıra iyi de birey olmaları için eğitim veriyoruz. Onların donanımların artması adına imkanlarımızı sefer etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.