Hava Durumu

Valeo tutulmuyor...

Heyecanın giderek tırmandığı Bursa Şirketler Basketbol Ligi 9. haftasında Eker Süt Ürünleri’ni de devirerek 8’de 8 yapan Valeo zirvedeki yerini korudu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Valeo tutulmuyor...
KARSAN BORUSAN’I SOLLADI

Bu yıl beşincisi düzenlenen Bursa Şirketler Basketbol Ligi’nde 9. hafta heyecanı geride kaldı. Bilberk-Örnek Kolej, Borusan Holding, Doğu Pres, Eker Süt Ürünleri, Karsan, Maysan Mando, Orhan Holding, OYAK Renault, Üstünberk Holding ve Valeo şirketlerinin yer aldığı ligde sezona iyi bir başlangıç yapan ve sadece Valeo’ya kaybeden Borusan Holding’e Karsan “dur” dedi. Caner Morina ve Ömer Gözütok’un etkili olduğu karşılaşmayı 62-52 kazanan Karsan, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ligde geçen hafta Bilberk-Örnek Kolej’e yenilen Orhan Holding ise sonuncu sıradaki Doğu Pres’i 76-31 mağlup ederek moral buldu. 

ALL-STAR OYLAMALARI SÜRÜYOR

Şirketler Basketbol Ligi’nde zirvede yer alan ve ligin mağlubiyetsiz tek takımı Valeo, grubu 6 sırada bitirerek direkt yarı finale çıkmak isteyen Eker Süt Ürünleri’ni de 89-64’lük skorla devirdi. İlk çeyreği kıran kırana geçen karşılaşmada Cem Efe ve Cenk Ardangil ikilisinin sayıları Valeo’yu galibiyete taşıdı. Valeo’nun yakın takipçisi Bilberk-Örnek Kolej ise Üstünberk Holding’i 93-58 mağlup ederken, OYAK Renault da Maysan Mando’yu 74-54’le geçti. Turnuvada 5 Nisan’da Dikkaldırım Spor Salonu’da düzenlenecek BCBLeague Allstar’15 organizasyonu öncesi kadroların BCBLeague’in internet sitesinden oylandığı bildirildi.Bu yıl beşincisi düzenlenen Bursa Şirketler Basketbol Ligi’nde 9. hafta heyecanı geride kaldı. Bilberk-Örnek Kolej, Borusan Holding, Doğu Pres, Eker Süt Ürünleri, Karsan, Maysan Mando, Orhan Holding, OYAK Renault, Üstünberk Holding ve Valeo şirketlerinin yer aldığı ligde sezona iyi bir başlangıç yapan ve sadece Valeo’ya kaybeden Borusan Holding’e Karsan “dur” dedi. Caner Morina ve Ömer Gözütok’un etkili olduğu karşılaşmayı 62-52 kazanan Karsan, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Ligde geçen hafta Bilberk-Örnek Kolej’e yenilen Orhan Holding ise sonuncu sıradaki Doğu Pres’i 76-31 mağlup ederek moral buldu. Ozan DEMİR'in haberi...

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.