Hava Durumu

Vali Harput nikah şahidi oldu

Suçtu şelalesinin turizme kazandırılması için incelemeler yapmak üzere Mustafakemalpaşa’ya gelen Bursa Valisi Harput, belediyeye yaptığı ziyarette nikah şahidi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2012 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2012 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vali Harput nikah şahidi oldu

Vali Yardımcısı, Samet Ercoşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Su Orman İşleri Şube Müdürü Necati Alıç ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Mustafakemalpaşa’ya gelen Bursa Valisi Şahabettin Harput, su kaynaklarında yaptığı incelemelerin ardından Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Harput ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından karşılandı.

Bu yıl adliye, hükümet konağı ve hastanenin de yapımının planlandığını belirten Vali Harput, “ Mustafakemalpaşa altın dönemini yaşıyor, insanlarımız burada yaşamaktan gurur duysunlar” diye konuştu.

Harput, ziyaret sırasında nikâh için belediyeye gelen genç bir çiftin mutluluğuna şahitlik etti. Şüheda Koca-Süleyman Çelen çiftinin nikâh törenine katılan Vali Şahabettin Harput, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın kıydığı nikâhta, damadın şahitliğini yaptı. Harput, Çelen çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.