Hava Durumu

Vekile emniyet kemeri cezası

Artvin’de trafik denetlemesi yapan polis ekipleri, emniyet kemeri takmayan AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla ve aracı kullanan danışmanına ceza kesti. Kışla ve danışmanı, emniyet kemeri takarak yollarına devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Vekile emniyet kemeri cezası

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İnönü Caddesi'nde emniyet kemeri uygulaması yaptı. Bir saat süren uygulamada ekipler ikiye ayrıldı. İlk ekip Bibak Kavşağı'nda durdurdukları araçlarda sürücü ve yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

İkinci ekip ise aynı araçları yaklaşık 400 metre sonra yeniden durdurdu. İlk uyarıda emniyet kemerini takan çok sayıda sürücünün, kısa süre sonra kemeri çıkarttığı belirlendi. Emniyet kemerlerini çıkartan sürücülere 77'şer lira cezası kesildi.

Uygulama sırasında AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile danışmanı Mustafa Yeşilyurt'un içinde bulunduğu araç da durduruldu.Sürücü Mustafa Yeşilyurt ve ön koltukta oturan İsrafil Kışla'nın emniyet kemeri takmadığını gören polis ekipleri, Kışla ve Yeşilyurt'a 77 lira ceza uyguladı.

Trafik kurallarının herkes için geçerli olduğunu belirten Kışla, "Aslında biz yeni hareket etmiştik. Bize de sürpriz oldu. Kanunlar herkes için geçerli, birine uygulanır, diğerine uygulanmaz diye bir şey yok" dedi.

AK Parti’li Kışla ve danışmanı, emniyet kemerlerini taktıktan sonra yola devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.