Hava Durumu

Ver parayı al Serdar'ı

Takas olmadan Serdar Aziz’i elden çıkarmanın formüllerini arayan Yeşil Beyazlılar, Beşiktaş’ın Tolgay Arslan ve 3 milyon Euro’luk teklif yaptığı yönünde çıkan haberleri net bir dille yalanladı

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 06:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ver parayı al Serdar'ı
Serdar Aziz’in önümüzdeki sezon Bursaspor kadrosunda olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yeşil Beyazlı yönetim ise Serdar hakkında çıkan haberlerden rahatsız. Yönetim Serdar için Beşiktaş ve Fulham dışında resmi bir teklifin olmadığını her fırsatta dile getirirken, transferde ortaya atılan rakam ve takas iddialarını net bir dille yalanlıyor. Maddi sıkıntıdaki yönetim tecrübeli savunmacıyı kesinlikle takas yoluyla başka bir takıma göndermeyeceğini yineledi.

MADDİ DİSİPLİNİ BOZAR

Buna göre özellikle Beşiktaş’tan geldiği iddia edilen Tolgay Arslan ve 3 milyon Euro teklif Bursaspor cephesinde doğrulanmadı. “Böyle bir teklif gelse bile kabul edemeyiz” diyen yöneticiler, “Bizim şartlarımız belli. Serdar’ı takas olmadan istediğimiz rakamı veren kulübe göndereceğiz. Tolgay Arslan gündemimizde olmayan bir futbolcu. Tolgay Arslan’ın Beşiktaş’tan aldığı ücret bizim önümüzdeki yıl için planladığımız maddi disiplini aşar” yorumunda bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.