Hava Durumu

Virajı alamayınca uçuruma yuvarlandı

KAĞITHANE’de virajı alamayan bir otomobil, bariyerleri parçalayarak uçuruma yuvarlandı. Sürücü, metrelerce yükseklikten taklalar atarak yuvarlanan otomobilden fırlayarak ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Virajı alamayınca uçuruma yuvarlandı

Kaza, saat 05.00’da Sadabad-2 Viyadüğü altında meydana geldi. 34 AD 0814 plakalı otomobiliyle Edirne istikametine ilerleyen Sercan Özcangiller (21), viyadük altındaki TT Arena bağlantı yolunu kullanarak Ankara istikametine geçmek istedi. Bu sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil virajı alamayarak bariyerleri parçalayıp uçuruma yuvarlandı. Özcangiller, metrelerce yükseklikten taklalar atarak yuvarlanan araçtan fırladı.

Kazayı fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı itfaiye ile polisin de yardımıyla sedyeyle ambulansa taşıdı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve kesikler oluşan ağır yaralı Sercan Özcangiller ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazadan sonra olay yerine gelen sürücünün yakınları sinir krizleri geçirdi. Kazayı görerek olay yerine gelen bir görgü tanığı, “Sürücüyü tanıyorum. Otomobil viyadüğün altından dönerken virajı alamayarak aşağı uçtu. Olayı görür görmez ambulansı aradım” diye konuştu. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.