Hava Durumu

Wesley Sneijder kliniğe yatacak...

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Hollandalı yıldız futbolcu Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun ayrılacakları söyleniyordu. Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, ayrılık kararını rafa kaldırdı. Futbolcunun öfke kontrolü tedavisi için kliniğe yatacağı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Wesley Sneijder kliniğe yatacak...

Galatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, bu ay başında dokuz yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. Futbolcu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda; çok fazla hata yaptığını vurguladı. Hollanda basını da ilişkinin ihanet, şiddet ve baskı gibi birçok nedenden dolayı bittiğini yazılmıştı.

KLİNİKTE TEDAVİ OLACAK

Hollanda basını şimdi de ikilinin boşanmayacaklarını açıkladı. Evliliğini kurtarmak ve kendisini affettirmek için harekete geçen Wesley Sneijder'in öfke kontrolü için kliniğe yatıp tedavi olacağı iddiası ortaya atıldı.

AYRILIK GEREKÇESİ ŞİDDET İDDİASI

Yolanthe Cabau'nun da tedaviden sonra eşiyle kaldıkları yerden yoluna devam edeceği yazıldı. Yolanthe Cabau, ayrılık haberlerinin çıktığı günlerde eşinin soyadını sosyal medya hesaplarından çıkartmıştı. İddialara göre ayrılığın temel sebeplerinin başında şiddet vardı. Sneijder'in ihaneti ise bir kez daha vurgulandı. 34 yaşındaki oyuncu, şu sıralar vaktinin çoğunu yardıma muhtaç çocuklara ayırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.