Hava Durumu

Yanan evin önünde 'selfie' çeken polislere soruşturma

ABD'nin New York şehrinde yanan evin önünde selfie çeken polisler tepkilere neden oldu. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla, polislere disiplin soruşturması başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanan evin önünde 'selfie' çeken polislere soruşturma

ABD'de yanan bir evin önünde selfie çektikleri kameralara yansıyan iki polis memuru hakkında disiplin soruşturması başladı. New York'un bir kenar mahallesinde bulunan evde çıkan yangın nedeni ile polis olay yerine çağrıldı. O sırada NBC New York muhabiri, yanan evin görüntülerini çekti. Daha sonra sonra görüntülerde ismi açıklanmayan iki polis memurunun umursamaz bir şekilde yanan evin önünde selfie çektikleri görüldü.

CEZA ALACAKLAR

Görüntülere kayıtsız kalmayan polis şefi Thomas Krumter, videonun kurumları açısından çok endişe verici olduğunu ve yapılan soruşturma sonrasında iki polis memurunun kurumlarının kurallarını ihlal ettikleri ortaya çıkması halinde gereken cezayı alacaklarını söyledi.

KAZAZEDE: POLİSLER BENİ KURTARDI

Ama yanan evin içinde yaşayan, tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren engelli birey, 86 yaşındaki Emma Zaccarini farklı düşünüyor. Zaccarini, her iki polis memurunun kendisini yanan evden dışarıya çıkardıklarını ve itfaiyeyi beklerken bu kareyi çektiklerini söyledi. Bu yüzden ceza almamaları gerektiğini öne sürdü.

Emniyet müdürlüğü, sosyal medyada ses getiren görüntüleri dikkate alarak polisler hakkında soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.