Hava Durumu

Yaşlı kadına gaspçı dehşeti

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Nebahat Ünal’ın evine girip parasını ve değerli eşyasını bıçak zoruyla gasp etmek isteyen Ö.T. ile F.M., polis tarafından yakalandı. Polisten kaçarken yaklaşık 10 metreden atlayınca ayağı kırılan Ö.T., tedaviye alındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı kadına gaspçı dehşeti

Olay, çarşamba günü saat 03.00 sıralarında, 3227 Sokak 19 numarada meydana geldi. Yalnız yaşayan Nebahat Ünal’ın oturduğu ikinci kattaki evin balkonuna tırmanan 25 yaşındaki Ö.T. ile aynı yaştaki arkadaşı F.M., balkon kapısını zorlayıp içeri girdi. Yatak odasında uyuyan Ünal’ı uyandıran Ö.T. ile F.M., kadından para ve değerli eşyanın yerini söylemesini istedi. Yaşlı kadının evine iki kişinin girdiğini gören komşuları ise hemen polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisleri gören Ö.T. ile F.M., kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki balkondan atlayan şüphelilerden Ö.T.’nin sol ayağı kırılırken, omzu da çıktı. Polis, yaralanan Ö.T. ile F.M.’yi uzaklaşmadan kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Ö.T., kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

'ALKOLLÜYÜZ' DEDİLER

Olaydan sonra Gasp Büro Amirliği’ne ifade vermek üzere giden Ünal, gece uyurken birinin üzerindeki örtüyü çektiğini, uyanınca altın ve değerli eşyayı vermelerini istediğini, polisin geldiğini duyunca kaçmaya başladıklarını, kendisinin de çok korktuğunu dile getirdi.

Sorgulanan şüpheliler ise olay sırasında alkollü olduklarını, bir şey hatırlamadıklarını söyledi. Ö.T.'nin hastanedeki tedavisine devam edilirken, F.M., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.