Hava Durumu

Yazıcı yine naylon liste verdi

Olağan kongre öncesi Bursaspor’da başkan adayları listelerini Divan’a sundu. Başkan Yazıcı listesine mevcut yönetimden kimsenin adını yazmadı. Gerçek liste 4 Haziran’da teslim edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2012 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2012 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yazıcı yine naylon liste verdi
 Divan Başkanlığı’na İbrahim Yazıcı adına yönetim kurulu listesini Hukuk İşleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı verdi. Öztürk Yazıcı’nın ismi naylon listede yoktu.


Kongre sürecinin yaşandığı Bursaspor’da başkan adaylarının adaylık dilekçelerini Divan Başkanlık Kurulu’na vermelerinin ardından dün de adaylar yönetim kurulu listelerini divana sundu. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın yerine Divan Başkanlığı’na Öztürk Yazıcı listeyi teslim etti. Kadir Şankaya, Öztürk Yazıcı’dan alınan listenin kamuoyu ile paylaşılmayacağını bildirdi. Yazıcı’dan önce diğer başkan adayı Cevdet Yıldız da listesini Divan’a verdi.


DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Ancak Bursa Hakimiyet İbrahim Yazıcı’nın Divan Başkanlığı’na gönderdiği listeyi ele geçirdi. İbrahim Yazıcı ‘naylon’ olarak tabir edilen listeye mevcut yönetim kurulundan herhangi bir ismi yazmadı. Yazıcı aynı yöntemi daha önceki genel kurullarda da yapmış, listesini kongreden birkaç önce netleştirmişti. İlki 29 Mayıs, çoğunluk sağlanmazsa ikincisi 6 Haziran’da toplanacak Bursaspor Olağan Kurulu’nda başkan adayları son listelerini 4 Haziran’da Divan’a sunacak.

Başkan
İbrahim Yazıcı
Yönetim Kurulu Asil
Kemal Kirvetözen
Rahmi Sezgin
Ş. Çetin Türkoğlu
Recep Acar
Vedat Avşar
İbrahim İtem
İzzet Yılmaz
Serhat Aytığ
Resul Yiğit
O. Erkan Güngör
Mehmet Aykut Oğuz
Enver Kumova
Murat Akgül
Abdullah Atlıman
Denetleme Kurulu Asil
İsmail Hakkı Sezgin
Akın Adalan
Kenan Çiğdem
Disiplin Kurulu Asil
Doğan Kerim Arar
O. Alpaslan Sümer
Burcu Aksak

Yönetim Kurulu Yedek
Mehmet Albayrak
Nevzat Mutlu
Mümin Erselli
Şenol Kul
Tahsin Küçükaslan
M. Emir Dişbudak
Şinasi Sezgin
Ethem Yüksel
İlhan Kasap
Ali Fuat Balı
Mustafa Dalgıç
Bahattin Fidan
İbrahim Altıntaş
Cem Başdar
Ünsal Eser
Denetleme Kurulu Yedek
Süleyman Ildır
Basri Ünsalar
A. Nazım Tekelioğlu
Disiplin Kurulu Yedek
Ahmet Dedeler
Onur İçer
Hakan Dinçtürk


Başkanla listeyi konuşamayız


Bursaspor’da Hukuk İşleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, Divan Başkanlığı’na İbrahim Yazıcı adına verdiği yönetim kurulu listesinin ardından bazı açıklamalarda bulundu. Yazıcı tüzük gereği listeyi teslim ettiklerini ancak bu uygulamanın herkes için bir eziyet olduğunu söyledi. Öztürk Yazıcı, "Başkanımız listeye mevcut yönetimden kimseyi yazmadı. Ben bile bu listede yazılanların bazılarını tanımıyorum. Asıl liste 4 Haziran’da teslim edilecek. Maalesef tüzüğümüzde böyle bir madde var ve buna uyuyoruz. Başkanımızın listesine kimleri alacağını kendisinden başka kimse bilmiyor. Biz her konuyu onunla konuşuruz ancak bunu konuşamayız. Takdir onun takdiri" dedi.


Haber: Barış YALIM




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.