Hava Durumu

Yeni başarılara atış yapacaklar

Atış Yapı’yla sponsorluk anlaşması imzalayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, “Bu destekle daha güçlü bir kadroyla daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 05:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 05:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni başarılara atış yapacaklar
Son yıllarda masa tenisinde önemli başarılara imza atan, geçen yılın Türkiye Kupası Şampiyonu, ETTU Cup finalisti ve Türkiye Süper Ligi ikincisi Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu branş için Atış Yapı’yla sponsorluk anlaşmasına vardı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış hazır bulundu. Ahmet Atış, Bursa’nın ve Türkiye’nin sportif anlamda dünyaya açılan pencerelerinden olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’yle böyle bir sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. 

DAHA DA GÜÇLENDİK

Geçen sezon lig ve ETTU Cup şampiyonluklarını kıl payı kaçıran ancak Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeyi başaran Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı’nın ve diğer amatör branşların bu anlaşmayla daha da güçlendiğini belirten Fehim Ferik de şu ifadeleri kullandı; “Bursa’da kentsel dönüşüm projelerine imza atan ve giderek büyüyen yapısıyla adını duyurmayı başaran Atış Yapı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu destekle daha güçlü bir kadroyla daha büyük başarılara imza atabiliriz. Bursa’daki sportif faaliyetlerin her yaş kategorisinde varlığını sağlayan ve yapılan tesislerle Bursa’yı “Spor Kenti” haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.