Hava Durumu

Yeni bir heyecan başlıyor

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, "Geçen sezonki aynı basketbolu oynamamız mümkün değil ama kazanan bir oyun anlayışını benimseyeceğiz. Yeni isimlerle farklı bir heyecan yaratacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni bir heyecan başlıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ dün her yıl geleneksel olarak düzenlediği medya buluşmaları organizasyonunu gerçekleştirdi. Organizasyonda konuşan Bursa ekibininin başantrenörü Orhun Ene, 8 hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "Her ne kadar geçen seneden kalan oyuncularımız olsa da yeni gelen oyuncularımızla birlikte hemen hemen takımı yeniden kurmuş olduk. O anlamda bir uyum süreci yaşıyoruz, bu süreç belki ligin ilk haftalarında da devam edecek fakat kafamızda takım olarak oynamak istediğimiz bir basketbol var. Özellikle teknik anlamda geçen sezonki aynı basketbolu oynamamız mümkün değil ama kazanan bir oyun anlayışını benimseyeceğiz" diye konuştu.

MEYVELERİNİ TOPLAYACAĞIZ

Yeni sezonda da Avrupa kupalarında mücadele vereceklerini hatırlatan Ene, "Biz Avrupa'da gruptan çıkmak istiyoruz. Geçen sezon çok iyi başlamıştık gruplara ilk 6 maçın 4'ünü kazanmıştık fakat sonra 4 maçı kaybettik. Enerjimizi iyi kullanamadık. Esasında 4-5 oyuncuya yüklenen bir yapıda oynarken bu sene bu süreyi daha çok paylaştırmak istiyoruz. Bunu paylaştıracağımız için de oyuncuların az sürelerdeki enerjilerinden faydalanmak istiyoruz. Kimse eskisi kadar yorulmayacak hem Türkiye ligi hem Avrupa'da yıpranmayacak. İnşallah bu sene bunun meyvelerini toplarız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.