Hava Durumu

"Yeni bir sayfa açtım"

AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk olan Bursasporlu eski futbolcu Serdar Kurtuluş, geçirdiği zor günleri geride bıraktığını ve hayatında yeni bir sayfa açmak adına teknik adamlık kurslarına katıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Yeni bir sayfa açtım"

12 Kasım 2016'da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Bursaspor'un 21 Yaş Altı Takımı ile oynadığı karşılaşmada ağır bir şekilde sakatlanan ve ilerleyen süreçte futbolu bırakmak zorunda kalan Serdar Kurtuluş, dün AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu ve merak edilen soruları cevapladı. Çok zor dönemler geçirdiğini ve zaman zaman yürümekte bile sıkıntı yaşadığı söyleyen Kurtuluş, "Maalesef sakatlığımdan dolayı futbolu 30 yaşında bırakmak zorunda kaldım. Bursaspor'a yeniden dönmeyi çok istemiştim ama maalesef katkı veremedim" dedi.

"MİLLLİ TAKIM HEYECAN VERİYOR"

Bundan sonraki hayatında futboldan kopmayacağını belirten Serdar Kurtuluş amacının teknik direktörlük yapmak olduğunu söyledi. Gerekli lisansları almak adına kurslara gittiği belirten 32 yaşındaki eski futbolcu, "Mustafa Er hocamın ekibindeyim. Ortak bir çalışma içerisindeyiz. Belki futbolculuk kariyerim erken bitti ama bu bana teknik direktörlük kariyerime erken başlamama vesile oldu. İlerleyen dönemde Bursaspor'a yeniden hizmet etmek isterim" dedi. A Milli Futbol Takımı'nı başarılı bulduğunu da belirten Serdar Kurtuluş Türkiye'de yabancı oyuncu sayısının düşmesi gerektiğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Geçirdiği ağır sakatlık sonrası futbolu bırakan 32 yaşındaki eski futbolcu, yoluna teknik adam olarak devam edeceğini söyledi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.