Hava Durumu

Yeni Timsahlar buradan çıkacak

Eski futbolcuların kurduğu Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği'nin Kış Futbol Okulu çalışmaları dün yapılan törenle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Timsahlar buradan çıkacak

Tolga ÖZTAŞ

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği'nin (BPFDD) Mihraplı Park Spor Tesisleri'nde açtığı Kış Futbol Okulu çalışmaları dün yapılan törenle start aldı. Organizasyona Dernek Başkanı Ahmet Suphi Evke ile üyelerinin yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski başkanlar ve çok sayıda Bursaspor'da forma giyen futbolcular ve Futbol Okulu öğrencileri aileleriyle birlikte katıldı. Açılış töreninde konuşan BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke, "Bursasporumuza yeni yıldızlar kazandırmak için uğraş vereceğiz" dedi.

ALTYAPI ÖNEMLİ

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da endüstriyel futbolun günümüzde büyük önem kazandığına dikkat çekerek, "Ülkemizde kulüpler mali açıdan zorda. Bu nedenle altyapı büyük önem taşıyor. Buradan çıkacak birkaç oyuncu hem bizlerin, hem de tüm Türkiye'nin gururu olacaktır. Şükrü Şankaya ve ailesine verdikleri maddi ve manevi destek için teşekkür ediyorum" derken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Herkes futbolcu olamaz. Gençlerimizin diğer branşlara da yönelmesi gerekiyor" diyerek tesisin ve çalışmaların hayırlı olmasını diledi. TOLGA ÖZTAŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.