Hava Durumu

Yeni Zelenda'ya diş geçiremedik!

Ay Yıldızlı genç kramponlar iyi başladığı mücadelede Ahmed Kutucu'nun 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, 58'de rakibinin Max Mata ile bulduğu gole engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Zelenda'ya diş geçiremedik!

AHMED ÖNE GEÇİRDİ

Hindistan'ın Navi Mumbai kentinde düzenlenen FIFA U-17 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele eden Türkiye, B Grubu'ndaki ilk maçında Yeni Zelanda ile 1-1 berabere kaldı. Navi Mumbai'deki Dr. DY Patil Stadyumu'nda oynanan ve Panama Futbol Federasyonu'ndan John Pitti'nin yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Ay Yıldızlılar, 18 .dakikada Ahmed Kutucu'nun attığı şık golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Yeni Zelanda kalesinde birçok net pozisyon üreten Türkiye, kaleci Jacob Clark'ı geçmeyi başaramadı ve ilk yarı 1-0'lık üstünlüğümüz ile sona erdi.

MALİ İLE PAZARTESİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Türkiye tutuk başladı. Etkisiz oyunumuz sonrası cesaretlenen Yeni Zelanda, 58. dakikada defansımızın büyük hatasını affetmeye Max Mata ile skoru 1-1'e getirdi. Kalan bölümlerde etkili olan yağmur nedeniyle saha çok kötü duruma gelirken, iki takım da rakip kaleye gitmekte zorluk çekti. Yeni Zelanda'nın golünü kaydeden Mata, 90+5'inci dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Ay Yıldızlılar, B Grubu'ndaki ikinci maçında 9 Ekim Pazartesi günü Mali ile TSİ 14.30'da karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.