Hava Durumu

Yeşil Beyazlılar aradığı sağbeki Belçika'da buldu

Ligin ikinci yarısı için alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışan Bursaspor, sağbek için Anderlecht'te forma giyen Alexandru Chipciu'yu gündemine aldı. Maliyeti yüksek Rumen kramponun kiralanması düşünülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyazlılar aradığı sağbeki Belçika'da buldu

HABER I Özgün DOĞAN I

Bursaspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yaparken alternatifli bir listeyle hareket etmeyi planlıyor. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Paul Le Guen'in raporu doğrultusunda transferde önceliğin tanındığı forvet ve sağbek mevkileri için birçok isim hazır tutuluyor. Ali Ay yönetiminin Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Alexandru Chipciu'yu mercek altına aldığı öğrenildi. 28 yaşındaki Rumen futbolcuyu bir süredir izleyen Bursaspor transfer heyetinin gelen olumlu referanslar üzerine girişim yapmayı planladığı bildirildi.

Bonservisi 2 milyon 500 bin Euro olan ve kulübü ile sözleşmesi 2020'de bitecek Alexandru Chipciu'nun transferi kiralama formülüyle bitirilmeye çalışılacak. Romanya Milli Takımı'nda 31 resmi maça çıkan tecrübeli sağbek 3 kez fileleri havalandırdı. Chipciu, Brasov, Steau Bükreş ve Anderlecht formalarını 279 maçta terletti ve 48 kez fileleri havalandırdı. Yeşil Beyazlılar'ın 4 Ocak'ta başlayacak ara transfer döneminde Belçikalı yöneticilerle görüşeceği, maddi konularda anlaşma sağlanması durumunda tecrübeli Rumen futbolcuyu renklerine katmayı planladığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.