Hava Durumu

Yeşil Beyazlıların genç file bekçisi: Çok büyük gurur

Yeşil Beyazlıların genç file bekçisi, "Bursaspor'u milli takımda temsil etmek tarifsiz bir duygu. Muhteşem bir atmosfer. Çok büyük bir gurur, çok büyük bir heyecan yaşadım. Hedefim Avrupa'ya gitmek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Beyazlıların genç file bekçisi: Çok büyük gurur

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve son 2 sezonda A Takım formasını giyerek milli takıma kadar yükselen Muhammed Şengezer, Ay Yıldızlılar'da yaşadığı heyecandan hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu. Milli takım kadrosu içerisinde yer almanın tarifsiz bir duygu olduğunu belirten Muhammed, "Bursaspor'u milli takımda temsil etmek tarifsiz bir duygu. Muhteşem bir atmosfer. Çok büyük bir gurur, çok büyük bir heyecan yaşadım. Ancak buraya gelmek kadar, burada kalmak da önemli. Ben de elimden geleni yaparak, her zamankinden daha çok çalışarak bunu başarmak istiyorum" ifadelerini kullandı

'Hedefim Avrupa'

"Tek hedefim Bursaspor'a faydalı olmak ve her zaman en üst seviyede kalabilmek. Hedeflerimden bir tanesi de kulübüme para kazandırarak Avrupa'ya gitmek" diyen Muhgammed Şengezer, "Avrupa'ya giderek kulübüme bu anlamda katkı yapmak tek düşüncem. Samet hocam bize güveniyor, şans veriyor. Bu şansın karşılığını vermek en büyük mutluluk olur her zaman. Bunu gerçekten çok istiyorum. Lille'de oynayan Mehmet Zeki ile sürekli konuşuyorum. Bana her zaman söylediği şey: Burası çok farklı. Ben de çok isterim Fransa'ya, İspanya'ya Almanya'ya gitmeyi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.