Hava Durumu

Yeşil Bursa'dan kritik galibiyet

Pilot takım Dardanelspor'un kazandığı, Dersimspor'un da puan çıkardığı haftada sahasında ağırladığı Batman Petrolspor'u Fatih ve Yunus'un golleriyle yenerek ateş hattına girmedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa'dan kritik galibiyet

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, sahasında Batman Petrolspor'yu 2-0 mağlup etti. Maça etkili başlayan Yeşil Beyazlılar henüz 8. dakikada Emre Can'ın ortasında Semih ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Yeşil Bursa 14. dakikada Semih'in sol çaprazdan ortasında Fatih Çakır'ın attığı şık golle 1-0 öne geçti. Devrenin kalan bölümlerinde iki takım da risk almayınca başka gol olmadı.

KAPANIŞI YUNUS YAPTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da ilk yarıda bıraktıkları gibi kontrollü bir biçimde başladı. Dakikalar ilerledikçe konuk ekip Batman Petrolspor risk almaya başladı ve Yeşil Bursa kontrataklarla etkili oldu. 78. dakikada Yunus'un şık pasında Emre Can soldan girerek düzgün bir vuruş yaptı ancak kaleci Ahmet son anda ayaklarıyla topu kornere çeldi. 90+5'te bir kontra daha yakalayan pilot takım Yunus ile golü buldu ve maçı 2-0 kazandı. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.