Hava Durumu

Yeşil Bursa farka koştu

Pilot takımın minik kramponları, Fethiye İdmanyurdu'nu deplasmanda Deniz (2), Ömer (2), Ali ve Berkay'ın golleriyle yenerek averajla bulunduğu ikinci sıradaki yerini korudu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa farka koştu

U-13 Elit Yaş Ligi 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 7. hafta maçında orta sıralarda yer alan rakibi Fethiye İdmanyurdu'nu 6-1 mağlup etti. Fethiye Spor Kompleksi'nde oynanan maça hızlı başlayan Yeşil Beyazlı minik kramponlar henüz 6. dakikada Deniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Oyunu bırakmayan Fethiye İdmanyurdu 15'te Mehmet'in golüyle durumu 1-1'e getirdi ve devre bu sonuçla sona erdi.

İKİNCİ YARI AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine Yeşil Bursa hızlı başlayan taraf oldu. Yeşil beyazlılar 33. dakikada Ömer ile skoru 2-1'e getirdi. 45'te Ali ile bir gol daha bulan Yeşil Bursa farkı ikiye çıkarttı: 3-1. 51'de bu kez sahneye oyuna sonradan giren Berkay çıktı ve skoru 4-1'e taşıdı. Maçın son bölümlerinde durmak bilmeyen yeşil beyazlı minik kramponlar 55'te Deniz ve 57'de Ömer ile 2 gol daha bularak maçı 6-1 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.