Hava Durumu

Yeşil Bursa 'Şen'lendi

Bursaspor'un pilot takımına yakışır bir şekilde mücadele verdiklerini belirten Yeşil Bursa Teknik Direktörü Turan Şen, "Yomra maçından da puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 04:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 04:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa 'Şen'lendi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 24. hafta mücadelesinde sahasında Dardanelspor'u tek golle mağlup eden Yeşil Bursa, puanını 25 yapıp, 14. sıraya yükselerek nefes aldı. Yeşil Beyazlıların teknik direktörü Turan Şen, hem ikili averaj, hem de oyuncuların kendilerine olan güveni açısından çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, "İki haftadır iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Dardanel maçında da oyunun geneline hakimi bizdik. Pozisyonlar ürettik oyun olarak da üstüne koyduk. Tabii sonuç da gelince çok daha iyi oldu" dedi.

SIRADA YOMRA VAR

Ligde bu hafta deplasmanda oynayacakları Yomra maçından da puanla dönmek istediklerini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "İnşallah bundan sonraki Yomra maçından da puan ya da puanlar alabilirsek çocuklar kalan maçlarda daha özgüvenli oynayacaklardır. Biz bir an önce aşağılardan kopmak istiyoruz. Mücadelemizle, adamlığımızla Bursaspor'un pilot takımına yakışır bir şekilde savaşacağız" şeklinde konuştu. Şen, Dardanel maçında takıma galibiyeti getiren golü kaydeden Berat Jonathan Ustabaşı'nın performansının sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Yeşil Bursa formasıyla çıktığı 3 maçta 2 gol kaydeden Berat Jonathan Ustabaşı'nın çabuk, dripling yapabilen bir oyuncu olduğunu belirten Turan Şen, "Gol vuruşları iyi ancak kafa toplarında eksiği var. İnşallah bundan sonraki haftalarda da gollerine devam eder ve daha iyi yerlere gelir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.