Hava Durumu

Yeşil Bursa veda etti

Bursa ekibi büyük umutlarla başladığı sezonda aldığı kötü sonuçlar sonunda 30 haftada sadece 19 puan topladı ve dün Darıca Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa veda etti

SARI KART BİLE GÖRMEDİ
TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 30. hafta maçında şampiyonluk yolunda ilerleyen Darıca Gençlerbirliği'ne 5-0 mağlup oldu ve küme düştü. Darıca İlçe Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 29. dakika Aziz, 47 ve 66'da biri penaltıdan olmak üzere Cafercan, 54'te Bünyamin ve 68'de Görkem kaydetti. Bu sonuçla 30 hafta sonunda sadece 19 puanda kalan Yeşil Bursa, resmen Bölgesel Amatör Lig'e düşmeyi garantiledi. Pilot takım ayrıca küme düştüğü maçta sarı kart bile görmedi.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?
Geçtiğimiz sezon yine küme düşme ateşini ensesinde hisseden Yeşil Bursa, son haftalarda aldığı kritik galibiyetlerle ligde kalmayı başarmıştı. Bu sezon iddialı bir takımla yola çıkan pilot takım, henüz ilk haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla ateş hattına girdi. Ardından tehlikeli bölgeden çıkamayan Yeşil Beyazlılar 30. hafta itibariyle Amatör'e düştü. Peki şimdi ne olacak? Yeşil Bursa önümüzdeki sezondan itibaren Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek ve yeniden 3. Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.